Met de camper op reis

Wil jij alles meemaken wat je reis te bieden heeft? Waarschijnlijk ben je het er mee eens dat je vakantie begint met je reis. Waarom zou je je reis dan overslaan? Sterker nog: waarom maak je niet van je reis de vakantie? De camper is de meest romantische manier van reizen! Het slaat geen heuvel, berg, zandweg of kasteel over. Maar wat nou als je geen camper hebt? Een camper huren is een van de oplossingen om dit avontuur aan te gaan. In deze blog gaan we bekijken waarom het reizen met een camper de moeite waard is en wat het voordeel is om een camper te huren. 

De camper versterkt je band

Ieder lid van het gezin heeft tegenwoordig een eigen leven, omdat de wereld steeds individualistischer wordt. Kinderen zitten urenlang op hun mobiel, en laten we eerlijk zijn: stiekem de ouders ook wel een beetje. Het is daarom heel erg belangrijk dat een vakantie niet alleen het relaxen is waar je al die tijd naar verlangd hebt, maar het moet ook de eenheid van je gezin verbeteren. De camper kan daar een heel mooi hulpmiddel bij zijn, omdat jullie heel wat avonturen op de weg kunnen beleven. Het zijn voor kinderen vaak de kleine momenten die ze de rest van hun leven bij zich dragen. Denk bijvoorbeeld aan het samen inplannen van de reis in de camper of de voorbereidingen treffen om de reis spoedig te laten verlopen. En dit is toch iets dat je je kind graag wilt geven? Waarschijnlijk ga je na je geweldige het reis een camper kopen.

Waarom reizen met een camper je voordeel brengt

De camper brengt veel meer vrijheid met zich mee dan enig ander vervoermiddel. Hoewel je goed moet opletten waar je wel en niet mag overnachten, heb je je slaap- en eetplek altijd bij je; de accommodatie is waar jij bent. Mocht je een bepaalde plek toch niet zo leuk vinden dan heb je altijd de vrijheid om een klein stukje verder te rijden. En het leukste van dat alles is dat je daardoor ook avonturen tegemoet gaat die nog onbekend voor je zijn. Daarnaast bespaart het reizen met een camper op dure reisorganisaties die reizen aanbieden waarvan je niet eens weet of je wel op de bestemming komt. Vroeger was wat dat betreft alles beter; je boekte je vakantie en je ging die dag naar je bestemming. Dat stond vast. Maar tegenwoordig weet je niet of er een of andere onbekende organisatie aan het staken is of dat er een nieuwe uitbraak van ‘de COVID-19-QWERTY5+ variant’ is, waardoor je vakantie mooi in de soep loopt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de rijen op de luchthavens. Als je dus zeker van je zaak wil zijn, is de camper een goede oplossing.

Nooit meer luchthavens

Ieder jaar als je op luchthavens staat te wachten voordat je het vliegtuig in gaat stappen denk je waarschijnlijk: ‘dit doe ik nooit meer’. Vervul deze gedachte door de camper. Het reizen met een camper is romantisch en een goed hulpmiddel om met je gezin te genieten van je verdiende vakantie. Met een camper neem je het heft in eigen handen in plaats van een speelbal te worden van alle onzekerheden in de reiswereld. 

Comments are disabled.