motor

Wat veel motorrijders niet voor mogelijk houden is een mooie rit door een winters landschap. De winterse temperaturen gooien vaak roet in het eten, waardoor het plezier er snel af is. Echter zijn er oplossing voor, zoals verwarmde motorhandschoenen. Deze motorhandschoenen werken op basis van een accu, waardoor je heerlijke warme handen ervaart. Hoe dat precies in zijn werking gaat, zetten we hieronder uiteen.

Maximaal verwarmingsoppervlak

De verwarmde motorhandschoenen bieden de Dual Heating techniek, waardoor je van een maximaal verwarmingsoppervlak geniet. Werkelijk de gehele hand wordt verwarmd. Daarnaast zijn de motorhandschoenen in te stellen in drie verschillende warmte standen, waardoor je altijd de juiste temperatuur kan instellen bij het weertype.

Extreem krachtige accu’s

De motorhandschoenen worden geleverd met extreem krachtige accu’s. Standaard worden de 2.600 mAh op 7.4 Volt bij de motorhandschoenen geleverd. Echter heb je ook de keuze uit nog krachtigere accu’s, bijvoorbeeld de 3.000 of de 3.800 mAh accu’s. Hoe krachtiger de accu’s hoe langer je kan verwarmen. Dit is dus afhankelijk van je ritduur.

De accu’s zijn overigens USB-oplaadbaar, waardoor je ze via de USB-aansluiting in je motor eenvoudig kan opladen. Dit is ook mogelijk door middel van een powerbank. Hierdoor kan je tijdens een korte stop de accu’s bijladen en zo weer langer verwarmen.

Veilig gevoel

Het allerbelangrijkste is een veilig gevoel wanneer je motor rijdt. De motorhandschoenen van BERTSCHAT® dragen hier zeker aan bij. Op de handrug is een carbon knokkel protector geplaatst die zorgt voor verbeterde bescherming bij een eventuele val. Daarnaast is de handpalm voorzien van geitenleer, wat zorgt voor verbeterde grip. De motorhandschoenen zijn CE gecertificeerd volgens EN-13594 norm.

De Dual Heating motorhandschoenen zijn voorzien van 3M Thinsulate en HIPORA® wat bijdraagt aan de isolatiewaarde van de handschoenen. Hierdoor blijft de warmte, ook op hoge snelheden, bewaard. Jouw handen blijven niet alleen warm maar ook droog!

Tot 8 uur verwarming

De motorhandschoenen bieden een verwarmingsduur tot 8 uur. Dit is uiteraard in optimale condities. De verwarmingsstand en de omgevingstemperatuur hebben direct invloed op de accu-duur. Dit is hetzelfde bij een elektrische fiets of mobiele telefoon. Op vol vermogen, met beide zones aan, mag je zo’n 1,5 uur aan verwarmingstijd verwachten. Dit is op basis van de 2.600 mAh accu’s.

Advies en garantie

Heb je toch nog wat vragen of de motorhandschoenen neem dan contact op met de helpdesk van Comfort-Producten. Zij bieden per chat, per e-mail en per telefoon advies. De specialisten kunnen je adviseren over de aanschaf van de juiste motorhandschoenen, maar ook meedenken in andere oplossingen. Zo is er voor elk doeleinde altijd een geschikt middel om een mooie, veilige winterse tocht te maken.

Comments are disabled.