Recreatie bij de leukste camping van Friesland

De meeste mensen zullen er niet gelijk aan denken, op vakantie gaan naar het hoge noorden van ons land. Toch heeft Friesland enkele prachtige plekjes, bijvoorbeeld de omgeving rondom het Bergumer meer. Hier vindt u een uitgebreid vakantienetwer voorzien van diverse faciliteiten, vooral op het gebied van watersport. Het vakantiepark beschikt bijvoorbeeld over een strand en een eigen zeilschool. Voor de jeugd is er ook voldoende te beleven, er is bijvoorbeeld regelmatig een discoavond en er zijn grote speeltuinen. De camping is uiteraard voorzien van een winkel. Het leuke is dat je ook nog bootjes kan huren om het meer op te gaan!

Vakantiepark met veel faciliteiten

Zoals we al even kort genoemd hebben, beschikt het vakantiepark op veel diverse faciliteiten. Zowel voor jong en oud. De omgeving is prachtig en natuurrijk, een ideale plek om lekker te fietsen, te wandelen of hem het water op te gaan. Voor de jeugd onder ons is er voldoende te beleven op de camping, er zijn bijvoorbeeld speeltuinen, er is een animatieteam actief en de jeugd kan zich ook inschrijven om zeilles te krijgen van ervaren professionals. Als u een bezoek brengt aan dit vakantiepark in Friesland, hoef je je dus zeker niet te vervelen.

logo bergumermeer

Een topvakantie voor kinderen

Vooral voor de kinderen is er veel te beleven, dit vakantiepark is een van de mooiste campings voor de jeugd, de camping is ook aangesloten bij Kinderkampeerwereld, dit is een samenwerkingsverband van meerdere campings die willen aantonen dat de jeugd meer dan welkom is. Er zijn ook veel andere initiatieven om ervoor te zorgen dat jongeren een topvakantie beleven. Zo zijn er bijvoorbeeld regelmatig discoavonden en andere festiviteiten op de camping.

huisje op camping bergumermeer

Overnachten in een huisje of camper

Als het gaat om overnachten tijdens de vakantie dan heeft eigenlijk iedereen weer andere voorkeuren, de één slaapt graag in een hotel, een ander slaapt graag in een tent. Op onze camping is daarom het hele jaar plek om uw tent of door eigen caravan op te zetten. Er zijn ook stacaravans die het hele jaar door beschikbaar zijn. Als u houdt van wat meer luxe dan zijn er ook prachtige bungalows te huur bij deze camping aan het Bergumermeer. Ga naar de website en reserveer vandaag nog zodat je gegarandeerd een top vakantie hebt.

Geef Commentaar